Asamblare pixuri la domiciliu

Asamblarea de pixuri la domiciliu poate fi una din ocupațiile ce pot aduce bani în buzunarul dumneavoastră, muncind direct de la domiciliu, fără a fi nevoie să urmați un program strict de muncă!

Prin asamblarea de pixuri la domiciliu puteți câștiga sume importante de bani mărindu-vă astfel bugetele lunare. Un lucru foarte util la asamblarea de pixuri la domiciliu, este faptul că nu trebuie să ai un program strict de lucru și că poți face asamblarea ori de câte ori ai chef, timp, sau nevoie de bani.

Asamblarea de pixuri constă în faptul că dumneavoastră trebuie să puneți cap la cap un pix, în funcție de culoarea pe care acesta o va oferi consumatorului final! Spre exemplu acest proces de asamblare necesită sortarea pe culori ca carcasei pixului dar și a minei care va fi folosită.

Pixurile asamblate pot fi și multicolore, iar în acest caz trebuies pregătite minele infunctie de culorile care sunt cerute, pentru fiecare model de pix în parte.

Pe acest blog puteti gasi o multime de alte idei despre cum puteti castiga bani de acasa. Incercam sa postam cat mai multe solutii prin care sa va majorati veniturile.

Blogul nostru isi doreste sa adune cat mai multe sfaturi valoroase. Acceptam si sugestii de alte modalitati de a castiga bani in sectiunea de comentarii.

Related Posts

344 Comments

 1. Buna ziua ma intereseaza acest job ansamblari pixuri la domiciliu intrucit sint casnica am trei copii si miar prinde bine un venit in plus. Va rog sa ma contactati la nr de telefon:0751854531. Va doresc o zi Binecuvantata.

 2. Buna ziua.Ma numesc Cristina si doresc sa lucrez la domiciliu(asamblare pixuri,sortare nasturi,confenctionare plicuri,insirat margele,Lipit timbre).Nr.0766375574.Sunt din Maneciu-Ungureni,judetul Prahova.
  Va multumesc anticipat

 3. Bună ziua,doresc sa lucrez la domiciliu cat mai repede posibil la pixuri,margele s-au orice altceva locuiesc in Crevedia Dambovita tel.0721886425 astept cu nerabdare sa ma contactati,va multumesc!

 4. Bună ziua,doresc sa lucrez la domiciliu cat mai repede posibil la pixuri,margele s-au orice altceva locuiesc in Crevedia Dambovita tel.0721886425 astept cu nerabdare sa ma contactati,va multumesc!

 5. Tena Nicoleta 10 febtuarie,10;04

  Buna ziua, dioresc sa lucrez acasacat mai repede4 cu putinta la pixuri ,sortat margele,etc. doresc seriozitate. Sunt din Bucuresti si raspund la 0741076669. Va multumesc.

 6. Tena Nicoleta 10 februarie 2016, 10:16
  Buna ziua, doresc sa lucrez la domiciliu la asamblat pixuri , sortat nasturi,etc. Locuiesc in Bucuresti si raspund la 0741076669 la numele de Nicoleta

 7. Bună ziua am dori să lucrăm la domiciliu la pixuri lipit timbre plicuri la orice ,aștepta un răspuns mă puteți constata la nr 0749373347

 8. Bună ziua am dori să lucrăm la domiciliu la pixuri lipit timbre plicuri la orice ,aștepta un răspuns mă puteți constata la nr 0749373347

 9. BUNAziua ma numesc IANCU PAULA sunt interesata sa muncesc la domiciliu pentru postul de asamblare pixuri numaru de contact este 0774668929 sunt casnica astept raspuns va multumesc anticipat

 10. BUNA seara ma numesc IANCU PAULA sunt interesata sa muncesc la domiciliu pentru postul de asamblare pixuri numaru de contact este 0774668929 sunt casnica astept raspuns va multumesc anticipat

 11. Buna ziua ma numesc IANCU PAUL sunt interesata urgent pentru postul munca la domiciliu asamblare pixuri, insirat margele masamblare jucarii sau orce alta oportunitate numarul de contact este 0774668929 va multumesc anticipat

 12. Bună ziua,sunt interesată de acest tip de job(asamblare pixuri,sortare nasturi, confenctionare plicuri, insirat margele, Lipit timbre).
  Va rog să ma contactaţi la adresa de e-mail dacă mai e valabila oferta: [email protected]
  Va multumesc anticipa

 13. Buna seara , sunt interesata de acest job ! am nevoie urgenta de job deoarece sunt casnica ma ocup de cresterea copilului care are doar 1 anisor si primesc nici-un fel de indemnizatie. Multumesc . Tel : 0756772679

 14. Buna ziua ma numesc za roxana loredana va invit să participati la. eRmail la înregistrare veți primi 10 euro la fiecare eRmail citit sondaje programul recomandat si altele veți primi câte 2 euro 4 euro si la fiecare adresa de la prieteni pe care o introduceți veți primi câte 5 euro mă așteptam pe adresa de mail a mea amzamaria3@gmail. com lasatim mail dumneavoastră și va voi tr mail cu toate datele va aștept
  Spor la munca

 15. Buna ziua ma intereseaza acest job ansamblari pixuri la domiciliu intrucit sint casnica am doi copii si miar prinde bine un venit in plus. Va rog sa ma contactati la nr de telefon:0745043746 . Va doresc o zi Binecuvantata.

 16. Sunt foarte interesata de munca la domiciliu (sortat pixuri, sortat nasturi, insirat margele). eu fac deja bijuterii, asa incat, la insrat margele cred ca ar fi mult mai usor. daca mai e valabil anuntul, astept un raspuns la [email protected]. multumesc anticipat.

 17. Buna ziua as dori și eu lucru la domiciliu îmi poate răspunde cineva daca este valabil , sau daca o putut loa legătura cu ei las și eu Nr de telefon asteaș un răspuns o zi frumoasă
  0757120147

 18. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc … Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress