Beneficii pentru asigurarea CASCO

Casco este asigurarea care trebuie sa fie incheiata de fiecare dintre posesorii unui autoturism cu o vechime de cel mult 12 ani, astfel incat sa fie mereu in siguranta si protejati. Chiar daca o asigurare CASCO, nu este o polita cu caracter obligatoriu, valoarea acesteia in ceea ce priveste numarul riscurilor, este cu siguranta cu mult peste ceea ce o asigurare RCA poate acoperi.

Din acest motiv, fiecare dintre noi, in momentul in care va cumpara niste asigurari casco pentru autoturismele pe care le detinem trebuie sa fie mereu atent asupra riscurilor pe care polita le acopera precum si asupra pretului platit pentru aceasta.

Asigurarea CASCO te poate scapa de o multime de neplaceri

O asigurare casco va fi in masura sa acopere cat mai multe riscuri in ceea ce priveste urmatoarele aspecte: avaria partiala a autoturismului, avaria totala, furtul partial sau furtul total al acestuia.

Exista insa si cateva exceptii in ceea ce priveste ofertele de asigurare CASCO. Acestea nu vor fi in masura sa asigure protectie pentru clienti in cazul in care soferul nu indeplineste conditiile pe care legea le prevede pentru a conduce un autoturism, avariile produse anvelopelor care nu au afectat si jentile, avarii produse in cazul in care masina nu indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a circula, avariile produse de produse in cazul in care masina ruleaza in apa sau in cazul in care aceasta a fost stropita cu substante chimice, dar si cazurile in care avariile au fost produse cu buna stiinta de catre proprietarul acesteia.

Pentru o oferta ieftina si avantajoasa de asigurare nu ar strica un mic research pe Internet in ceea ce priveste numarul societatilor prezente si in mediul online in ceea ce priveste asigurarile auto de tip CASCO. In opinia mea, cel mai bun site de asigurare online, care le ofera clientilor numeroase oferte de asigurare avantajoasa este site-ul asigurari.ro ce vine in intampinarea clientilor cu oferte foarte ieftrine si avantajoase de asigurare, nu doar in ceea ce priveste asigurarea CASCO ci si in cazul asigurarilor RCA sau al oricarui alt tip de asigurare ieftina.

Ofertele sunt ieftine si destul de avantajoase pentru orice client si oricine va avea la dispozitie posibilitatea incheierii celor mai bune oferte ieftine de asigurare, doar de la asigura.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress