Cand a luat nastere muzica rap?

Muzica rap este o ramura a culturii hip-hop, cultrura ce a luat nastere in Statele Unite ale Americii acum ceva timp. Melodiile rap contin versuri cu mesaj social, emotionat si spiritual. Interpretii acestui gen de muzica sunt persoane care provin din medii defavorizate, care au gasit in muzica o cale de scapare din saracia oferita pe tava de blocurile triste ale zonelor rau famate din care vin.

De cele mai multe ori toti raperii sunt priviti drept niste infractori datorita faptului ca o parte dintre acestia au comis ilegalitati care i-au aruncat in spatele gratiilor. O mare parte a cantaretilor de muzica rap sunt persoane cu o buna pregatire intelectuala deoarece nu este usor sa transpui in versuri toate starile, simtirile, trairile si faptele pe care le traiesti. Sunt cantareti de rap care produc foarte multi bani din industria muzicala, care isi vand creatiile in diferite magazine online, insa sunt si artisti care fac asta fara sa castige vreun ban, ci din potriva, acestia baga bani in muzica. Acest tip de muzica  reprezinta pentru unii o cariera profesionala si pentru altii un hoby, arta facuta pentru posteritate.

Majoritatea artistilor care fac bani din muzica, ii fac din vanzarea colectiilor personalizate de haine, din concerte, din albume vandute, piese difuzate pe radio si din vizualizarile de pe Youtube. Muzica rap este un fenomen social. Aceasta poate face sa gandeasca mai bine unii oameni care nu au o viziune foarte clara asupra societatii in care traim si sa ii faca sa isi dea seama de anumite lucruri care sunt benefice sau nu pentru binele lor, ata in prezent cat si in viitor. La noi in tara acest gen de muzica nu este sustinut pe cat ar merita si acesta este un lucru regretabil.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress