Gazduieste-ti firma la un avocat

Un birou de avocatura poate fi considerat astazi si ca un birou pentru gazduire sediu social. Astfel ca, toti patronii cu firme, pot apela la ajutorul unui avocat pentru a- si gazdui sediul social. Iar acest lucru este posibil datorita legii 51/ 1995, care spune ca avocatii pot sa stabileasca pe o perioada determinata de timp, sediul unei firme la sediul lor profesional. Acest lucru se poate realiza insa numai in baza unui contract de asistenta juridica, care este incheiat intre cele doua parti. Aici trebuie mentionat chiar si faptul ca de acest lucru pot beneficia numai firmele care functioneaza in baza legii 31/ 1990, adica in special firmele de tip SRL si SA.

Atunci cand doriti sa va stabiliti sediul social al firmei la un birou de avocatura, trebuie neaparat sa gasiti un avocat care sa ofere servicii de gazduire sediu social. Pentru a gasi un astfel de avocat puteti foarte simplu chiar sa apelati la ajutorul internetului, pentru ca in mediul online isi desfasoara activitatea destul de multi avocati care vin cu astfel de oferte. Desigur, inainte sa faceti acest lucru trebuie sa va documentati putin si nu in ultimul rand, sa cititi putin legislatia, pentru ca numai astfel puteti afla ca firma dumneavoastra poate fi gazduita numai temporar la un birou de avocatura, perioada maxima de gazduire fiind de un an.

Daca dam o simpla cautare pe internet, intr- un motor de cautare, dupa cuvintele ” gazduire sediu social”, cu siguranta vom da peste destul de multe oferte din partea cabinetelor de avocatura. Trebuie insa sa luam in calcul numai cabinetele de avocatura de succes si ai caror avocati denota profesionalism, pentru ca numai astfel vom avea beneficii in ceea ce priveste gazduirea firmei noastre. Pentru a beneficia de gazduirea sediului social al firmei pe care o detinem, trebuie sa achitam avocatului cu care facem intelegerea un onorariu. Despre acest onorariu putem spune ca el nu este unul fix si difera de la un avocat la altul, insa daca suntem norocosi putem da peste un avocat care percepe astfel de onorarii mici.

Cei mai multi detinatori de firme care apeleaza la ajutorul unui avocat, in scopul gazduirii sediului social al firmei, fac acest lucru pentru o perioada destul de scurta de timp. De obicei, in aceasta perioada de timp, cei care apeleaza la ajutorul unui avocat pentru a- si gazdui sediul social al firmei pe care o detine, isi doreste sa caute si sa identifice un sediu social ideal pentru firma lui. De fapt, acesta este si principalul lucru pentru care detinatorii de firme aleg sa apeleze pentru scurt timp la ajutorul unui avocat, pentru ca inca nu au gasit un sediu care sa le convina si care sa li se para avantajos din toate punctele de vedere.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress