Ia-ti hosting si domeniu propriu pentru un blog serios

Din momentul in care ti-ai pus in cap ca vrei sa-ti deschizi un blog si sa-ti asterni acolo cateva ganduri, idei, povesti, trebuie sa fii constient ca trebuie sa investesti ceva in el, asta daca vrei sa fie ceva de viitor si de succes, altfel te poti apuca pe un blog gratuit pe blogger. Nu zic, se poate face performanta si pe un subdomeniu, dar este altfel cand esti la casa ta, inspiri mai multa incredere.

  • Domeniul

Este probabil unul dintre cele mai importante lucruri cand vine vorba de un blog. Stiu ca pare destul de amuzant ca eu va scriu aceste lucruri pe un blog gratuit, dar trebuie sa fiti constienti ca aceste bloguri din retea nu sunt singurele mele bloguri, am destule proiecte in online, nu m-am remarcat inca foarte tare cu ele, dar ma consider inca la inceput.Aceasta retea este doar un proiect, sansele sa fie un fiasco sunt foarte mari.

  • Hosting-ul

Cand vrei sa ai un blog profesionist trebuie sa dai ceva banuti si pe hosting.Hostingul este un serviciu, acel serviciu care face ca blogul tau sa fie online. Sunt foarte multe firme care promit servicii bune la un pret mic, dar nu trebuie sa va lasati convinsi de prima reclama pe care o vedeti. Incercati sa studiati piata, sa intrebati unii amici din online care stiu cum sta treaba. Platiti o firma de incredere, nu un serviciu aproape gratuit care-ti poate strica blogul in orice moment.

Eu chiar in acest moment ma cert cu o firma de hosting din Rusia, la inceput pareau de incredere ca acum sa-mi dea jos principalul meu blog, cel general. Sper ca lucrurile sa revina la normal, vreau sa trec la o firma ceva mai scumpa, dar de incredere.

Daca vrei sa faci un blog serios in online, nu trebuie sa te zgarcesti la cativa euro. Daca o sa scrii bine si o sa te tii, o sa ai succes si banii nu vor intarzia sa apara. Deci iti poti recupera investitia destul de repede, ba mai mult, poti face o suma destul de frumusica lunar. Bineinteles ca nu din primele zile, ci in timp.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress