Limba si Literatura Romana: Text despre adolescenta

Odata cu trecerea timpului au evoluat si jocurile adolescentine. Daca acum cativa ani adolescentii jucau jocuri in aer liber, acum majoritatea copiilor isi pierd timpul navigand pe internet.

Nimic nu mai este ce-a fost, nici macar banalele discutii dintre doi adolescenti nu se mai fac intr-un parc la o plimbare, ci tot in lumea virtuala, pe site-urile de socializare. Acum baietii mai joaca ocazional fotbal si ies sambata de sambata prin cluburi, iar fetele isi omoara timpul la cumparaturi sau cinema.

Orice adolescent are macar un telefon foarte modern sau o masina de ultimul racnet, in timp ce parintii nostri se bucurau daca apucau sa urmareasca o parte din filmul ”Liceenii” in cinematografele romanesti. Consider ca viata de adolescent era mai frumoasa pe timpul parintilor nostri. Acum majoritatea adolescentilor sunt mai mult atrasi de calculator decat citirea unei carti sau vizionarea unui film educativ, sau mai rau, ei sunt dependenti de substante etnobotanice sau alcool.

Adolescentii sunt la varsta la care pot schimba ceva in tara in care traiesc. Ei pot inca sa se exprime si pot sa duca tara pe un drum bun.

Adolescenta nu mai este ce a fost!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress