Locul de munca trebuie sa te dezvolte personal

Locul tau de munca poate spune foarte multe lucruri despre caracterul tau si despre felul tau de a fi. Spun acest lucru deoarece consider ca nu poti face performanta intr-un domeniu care nu iti provoaca nici un sentiment de placere. Cel putin eu nu cred ca as putea intr-un loc pentru foarte mult timp daca nu imi place ceea ce fac.

In discutiile mele cu anumite persoane, am tinut mereu sa precizez acest lucru si am sfatuit toti tinerii care isi doresc sa se angajeze sa se orienteze catre un domeniu legat de pasiunile lor. Un job nu trebuie sa fie doar sursa ta de venit, ci si locul in care te dezvolti ca persoana si caracter, locul din care inveti foarte multe lucruri pozitive si este inconjurat de oameni cu aceleasi idei si principii ca ale tale.

Trebuie sa iti placa ceea ce faci si sa nu te trezesti dimineata de dimineata injurand locul de munca. Ideal ar fi sa mergi de placere, sa iti placa ceea ce faci si sa iti doresti mereu sa devii din ce in ce mai bun pentru ca astfel monotonia va intarzia sa apara si timpul va trece mult mai repede pana la salariu.

Cunosc foarte multe persoane si sunt sigur ca si voi cunoasteti care injura mereu patronul si care vorbesc numai urat despre jobul lor, nu i-am inteles niciodata si mereu i-am intrebat ce ii face sa mearga zi de zi intr-un loc care le provoaca o stare negativa. Nu este singurul loc care iti poate aduce bani si cu siguranta nu este locul in care te vezi peste cativa ani, deci de ce trebuie sa suporti anumite persoane sau task-uri daca tie nu iti plac?

Multi gândesc gresit atunci când aleg sa se angajeze si merg in anumite locuri fara sa aibă nicio placere.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress