Se merită să iubești?

Citind pe blog-urile mele, mai multe persoane mi-au pus întrebarea dacă se mai merită să iubești pe cineva în zilele noastre. Cu toții știm că acum o fată își pierde virginitatea la 12-13 ani, băieții fumează, consumă alcool, se droghează de la 12-13 ani, deci această vârstă este cea mai importantă pentru părinți. De ce ? Vine momentul în viață când trebuie să faci o alegere. Una ar fi să te ocupi de copilul tău, să îi explici la ce riscuri se expune, să te interesezi de el și să îți arăți interesul pentru el, iar cealaltă ar fi să îți vezi de serviciul tău, să lucrezi de dimineață până seara și să nu ști ce se întâmplă cu propriul tău copil.

Când vorbim despre băieți lucrurile nu sunt chiar atât de complexe, așa că voi începe cu fețele. O față este foarte vulnerabilă când este mică, iar dacă pornește prost așa va fi toată viață. Pentru o față care își pierde virginitatea foarte tânără, cu un golan de blocuri, nu va fi o femeie adevărată în această viață. Eu că bărbat, nu aș stă cu o față care și-a mai tras-o cu nu știu câți înaintea mea. Ori este femeia mea de la început și eu sunt bărbatul ei, ori stăm fiecare separați. Iată că sunt tot mai mulți bărbați care gândesc că mine, iar fețele consideră că dacă și-o trag cu un tip și îi face ăla toate poftele, are șansa de a devenii cea mai tare în viață.

Banii îți aduc fericirea asta este sigur, dacă ești sărac nu prea ști să apreciezi viață cum trebuie, cel puțin asta gândesc aceste persoane. O relație trebuie să fie ceva prin care îți arăți admirația față de cealaltă persoană, îi arăți interes și obții ce ți-ai propus de la viață. Sunt mulțumit de relația actuală cu viitoarea mea soție, cu toate că nu avem nici un an împreună, ne iubim foarte mult și noi ne întrebăm, cât și celelalte persoane cum de avem doar un an. Așa este dacă mă gândesc mai bine nu avem doar un an, ci mai mult de când vorbim, dar de când suntem împreună avem doar un singur an, mai bine zis vom face de curând, că nici măcar nu-l avem.

Părerea mea este că trebuie să iubești pe cineva doar atunci când se merită. Nu trebuie să ne batem de viață noastră, să spunem și să ne ambiționam că noi nu vom iubii pe nimeni niciodată pentru că așa este cel mai bine. Că față dacă gândești asta, nici un bărbat pe lumea asta nu o să se dea la ține, ba chiar o să își bată joc.

Este important să știți că în viață trebuie să ai lângă ține o persoană care o iubești și te iubește. Dacă sentimentul nu este reciproc acea relație nu își mai are rostul. Iubiți-va și aveți mare grijă de cine va îndrăgostiți și cum faceți asta că să impresionați acea persoană.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress