Cum sa folosesti internetul in mod eficient

Cand am avut prima data acces la internet, am facut cam tot ce fac copii din ziua de astazi. Descarca cat mai multe imagini de background, cat mai multe jocuri si cat mai multa muzica. Consideram la acel moment ca este foarte important sa dau jos de pe net la cat mai multe fisiere, gandeam de parca s-ar fi sters toate de pe internet si eu trebuie sa profit cat mai repede de tot ce am nevoie.

Imaginile de background erau cu femei frumoase, pentru ca asa vazusem eu la „baietii mai mari” ca se poarta. Imagini cat mai multe cu femei cat mai frumoase si cat mai dezbracate.

Timpul a trecut de atunci si m-am maturizat. Am invatat sa folosesc internetul intr-un scop mult mai productiv si am ajuns chiar sa imi fac din acest mediu un mic job pe care il intretin si la momentul actual.

Internetul trebuie folosit cu cap, nu consider eficient sa descarci cat mai multe materiale de pe anumite site-uri pentru ca ele pot fi gasite acolo si atunci cand ai nevoie, nu le va sterge nimeni, doar in cazuri mai speciale.

Invata sa folosesti internetul astfel incat sa te dezvolti personal, sa produci chiar si bani, dar si sa ajungi la informatiile de care ai tu nevoie la un moment actual.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress