Ghid de alegere a celor mai bune biciclete pliabile

Traim intr-un secol al vitezei, dar mai ales intr-unul in care poluare pare sa fie in floare, iar marile orase sufera de un trafic infernal. Din ce in ce mai multe persoane incep sa fie interesate de mersul pe bicicleta. Atat din prisma faptului ca acesta este foarte sanatos si ajuta corpul uman sa fie foarte activ, dar si datorita faptului ca mersul pe bicicleta reduce cu mult timpul petrecut in trafic, dar si costurile mari in ceea ce tine combustibilul pe care am fi nevoiti sa il consumam daca ne-am deplasa cu autovehiculul personal.

In special in vremurile in care traim, cu o inflatie foarte ridicata si cu costuri colosale ale combustibililor, o bicicleta nu poate fi decat o idee geniala, atat in ceea ce tine de marile economii pe care le facem, cat si in ceea ce priveste buna noastra dispozitie. In plus, vom imbunatati si activitatea inimii si conditia fizica cu cateva minute de pedalat zilnic.

Scapa de traficul infernal cu ajutorul unei biciclete pliabile!

Nervii pe care un sofer si-i face in trafic, in special in orele de varf, cu siguranta pot fi eliminati atunci cand vine vorba de mersul pe bicicleta. Atat din prisma faptului ca te poti strecura foarte usor prin aglomeratiile urbane, cat si in ceea ce tine de traseul relaxant pe care il poti face de la munca pana acasa, fara dar si poate, tendinta de a opta pentru o bicicleta ramane un mod de viata extraordinar de benefic.

Pe de alta parte, nu trebuie sa uitam nici de faptul ca nu fiecare companie sau institutie ofera posibilitatea de a avea un loc de parcare asigurat, ceea ce, de foarte multe ori, ne pune in dificultatea de a cauta minute in sir un loc de parcare disponibil, ceea ce uneori ne poate conduce si catre o intarziere la locul de munca.

Asadar, avand in vedere ca bicicletele devin practic un trend chiar si in Romania, bineinteles, fiecare dintre noi doreste sa opteze pentru un vehicul calitativ, dar mai ales, care sa se plieze foarte bine pe cerintele vremurilor actuale. Nu de putine ori parcarile pentru biciclete sunt pline, sau nesupravegheate video, ceea ce poate facilita furtul acestora.

Hotii de biciclete abia asteapta ca noi sa le parcam pe acestea in locuri care nu sunt dotate cu camere de filmat, urmand ca ei sa se ocupe de disparitia lor, ceea ce, fara dar si poate, este foarte neplacut pentru noi. Cu toate ca fiecare are un sistem de antifurt, iata ca, din nefericire, hotii de biciclete s-au specializat si reusesc, fara prea mari batai de cap, sa ne lase fara acestea, iar de multe ori nici macar nu pot fi gasiti.

Sunt usor de pliat si nu ocupa mult spatiu de depozitare

Pentru a evita astfel de situatii, tehnologia se pare ca avanseaza in folosul omenirii si ne pune la dispozitie modele de biciclete pliabile, care pot fi depozitate in cladiri, in balcon, sau chiar in apartamentele in care locuim. Fara doar si poate, o bicicleta pliabila nu poate fi decat o idee exceptionala, iar asta deoarece nu vom mai fi nevoiti sa lasam vehiculul nesupravegheat, ci  din contra, il putem lua chiar in birou, asta daca ne este permis, evident.

Totodata, chiar si in ceea ce tine de depozitarea unei biciclete in blocul in care locuim, putem avea si aici surprize neplacute, tocmai de asta multi aleg sa le ia in apartament. Cel mai greu este pentru cei ce locuiesc in blocuri fara lift si sunt nevoiti sa le urce pana la etajul la care locuiesc, dar daca opteaza pentru o bicicleta pliabila, in mod clar, acest inconvenient dispare.

Bineinteles, nici cu spatiile din apartamente nu stam mereu prea bine, tocmai de aceea, ideea de a achizitiona o bicicleta pliabila, care sa isi gaseasca usor locul, fie in debara, pe balcon, sau chiar pe un hol, este o solutie ce le surade tuturor celor ce locuiesc in astfel de apartamente ce nu sunt foarte spatioase. Avand o bicicleta pliabila, putem sa uitam de grija depozitarii acesteia, avand in vedere ca poate fi transportata foarte usor.

Daca esti un iubitor al sportului in natura, a mersului pe bicicleta alaturi de familia, dar nu beneficiezi de suficient spatiu, o bicicleta pliabila este tot ce ti-ai putea dori in astfel de momente. Aceasta este usor de pliat si poate fi depozitate cu usurinta chiar si intr-un rucsac sau valiza.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress