Interfoane pentru cei mici

Chiar daca sunteti cei mai fericiti oameni din lume atunci cand copilul dumneavoastra se naste, cresterea copilului, mai ales in primele luni ale vietii, implica foarte multi nervi si foarte multa oboseala, nopti nedormite si foarte mult interes. Un parinte a unui copil de sub 3 ani nu va avea multe nopti in care sa doarma fara sa fie treziti de plansetul celui mic si va lega niciodata ore bune de somn fara sa-l verifice.

Inca o mica problema ar fi atunci cand sunteti nevoiti sa plecati de acasa si copilul nu are cu cine ramane, iar o bona pentru orele de somn al copilului vostru este foarte greu de gasit. Cea mai buna solutie in acest caz sunt interfoanele pentru bebelusi. Daca nu stiti ce inseamna acestea puteti afla de pe un magazin online de interfoane, dar si din randurile de mai jos.

Interfoanele pentru micuti sunt niste dispozitive gen statie care emite parintelui, chiar daca acesta se afla la o distanta relativ mare de bebelus, sunetele scoase de acesta. Deci parintele poate sti de la distanta cand cel mic s-a trezit, cand plange.

Sunt dispozitive pe piata care il filmeaza pe cel mic, iar parintele poate vedea live ce face cel mic in lipsa lui, iar eu consider ca aceasta este cea mai buna solutie de monitorizare a celui mic. Pe langa monitorizare, filmuletele le puteti pastra ca amintiri, s-ar putea sa prindeti foarte multe cadre care o sa doriti sa le revedeti si peste cativa ani.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress