O lampa utila – o investitie fara regret

Pentru cei care lucreaza la computer, stiu ca noaptea este destul de obositor sa lucrezi cu becul aprins. Doza de lumina este mult prea mare, iar ochii iti obosesc rapid. Din moment ce esti obosit, productivitatea ta scade considerabil, iar calitatea muncii tale va fi mult sub ceea ce poti face tu in conditii obisnuite de munca.

Eu sunt genul de persoana care are inspiratie noaptea, atunci imi place cel mai mult sa lucrez. Nu doar pentru ca este liniste si nu este nimeni care sa te deranjeze, dar si pentru ca noaptea ma inspira. Pe langa acest aspect, consider ca am un mic secret care ma face productiv, secret pe care o sa-l dezvalui in acest articol.

Imi place sa fiu focalizat pe munca mea, sa ma dedic complet, sa fac o treaba buna. Asadar, inchid complet lumina din biroul meu si ramane sa lumineze doar ecranul laptopului (in cazul vostru, a calculatorului sau orice alt workstation ce-l detineti), astfel nu sunt distras de niciun obiect din jurul meu. Partea interesanta vine abia acum. Pentru ca uneori am multe task-uri si idei pe care nu le pot tine in minte pentru o perioada lunga de timp, apelez la o agenda pe care-mi notez anumite chestii de care trebuie sa tin cont. In conditiile explicate mai sus, nu prea am lumina sa vad si ce scriu pe agenda, asa ca apelez la lampa Wasen xpro care este potrivita pentru mine.

Aceasta lampa este foarte utila, atat in birou, cat si in dormitor – cand ai nevoie de o lumina care sa nu fie foarte obositoare, dimpotriva, mai mult ambientala. Poate fi transportata cu usurinta in vacante, in alte locuinte sau in orice alt loc aveti nevoie de ea. Se poate achizitiona de pe site-uri de tip magazin online si va garantez ca este o investitie ce merita fiecare banut.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress