Poarta corect ceasul de mana

Ceasul de mana este accesoriul care transmite multe informatii despre persoana ce il poarta motiv pentru care acest accesoriu trebuie purtat corespunzator pentru a nu induce in eroare pe cei din jur. Detalii despre stilul vestimentar preferat, despre personalitatea celui ce poarta ceasul de mana sau despre cat de atent este la detalii sunt doar cateva dintre informatiile pe care le transmite ceasul de mana purtat. Pentru ca informatiile transmise sa nu fie gresite trebuie evitate urmatoarele greseli atunci cand este purtat ceasul de mana:

Purtarea unui ceas de mana ce nu se adreseaza imprejurarilor in care este purtat ceasul de mana este una dintre cele mai mari greseli ce pot fi facute in momentul in care se poarta ceasuri de mana. Cu alte cuvinte, trebuie evitata purtarea unui ceas de mana elegant la intalnirile cu prietenii sau in timpul liber sau purtarea unui ceas de mana casual la un eveniment sofisticat.

Purtarea unui ceas de mana neingrijit este o greseala care transmite un mesaj care cu greu mai poate fi schimbat motiv pentru care aceasta greseala trebuie evitata indiferent de situatia in care se afla persoana ce poarta ceasul de mana. Pentru a nu se ajunge in aceasta situatie este de ajuns ca ceasul de mana sa fie sters de praf si alte murdarii iar cureaua acestuia sa fie intr-o stare cat mai buna din punct de vedere optic.

Faptul ca este nevoie de purtarea unui ceas de mana scump pentru a putea beneficia de avantajele oferite de catre purtarea unui ceas de mana este o alta greseala ce trebuie evitata in momentul in care se poarta un ceas de mana. Exista si ceasuri barbati sau ceasuri dama care arata foarte bine desi nu sunt comercializate la un pret mare, ba dimpotriva. Astfel de ceasuri de mana pot fi achizitionate prin intermediul celor de la ceasmania.ro.

In concluzie, ceasul de mana trebuie purtat cu atentie pentru ca prin modul in care este purtat ceasul de mana pot fi transmise mesaje gresite celor din jur.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Jub Jub - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress